מדיניות פרטיות עבור אתר ואפליקציה של Zygo


תאריך תוקף: 05/12/2023


ב-Zygo, אנו מחויבים להגן על הפרטיות והאבטחה של המשתמשים שלנו. מדיניות פרטיות זו מסבירה כיצד אנו אוספים, משתמשים, חושפים ושומרים על המידע האישי שלך כאשר אתה משתמש בפלטפורמה שלנו, לרבות אתר Zygo (zygo.co.il ו-zygo-events.com) ואפליקציית Zygo.


אנא קרא בעיון את מדיניות הפרטיות הזו. על ידי גישה או שימוש ב-Zygo, אתה מסכים להיות כפוף לתנאים וההגבלות של מדיניות פרטיות זו. אם אינך מסכים לתנאי מדיניות פרטיות זו, אל תיגש ל-Zygo.


  1. מידע שאנו אוספים

1.1 מידע אישי

אנו עשויים לאסוף מידע אישי שאתה מספק לנו בעת השימוש ב-Zygo, כולל אך לא רק שמך, כתובת הדואר האלקטרוני, פרטי הקשר שלך וכל מידע אחר שתבחר לספק. מידע זה נאסף כאשר אתה נרשם, יוצר חשבון או אינטראקציה עם התכונות והשירותים של Zygo.


1.2 מידע על אירוע

בעת השימוש ב-Zygo, אנו עשויים לאסוף מידע הקשור לאירועים כגוןסוג האירוע, תאריך, שעה, מיקום וכל פרט אחר שתספק. מידע זה נחוץ כדי להקל על תכנון, ארגון ותיאום אירועים באמצעות זיגו.

  1. שימוש במידע

אנו עשויים להשתמש במידע שאנו אוספים ממך למטרות הבאות:





  1. גוגל ניתוח נתונים

אנו משתמשים ב-Google Analytics, שירות ניתוח אינטרנט המסופק על ידי Google LLC, כדי לעקוב ולנתח את השימוש ב-Zygo. Google Analytics משתמש בקבצי Cookie ובטכנולוגיות דומות כדי לאסוף מידע על האופן שבו משתמשים מקיימים אינטראקציה עם Zygo ויצירת דוחות על פעילות האתר.

המידע שנוצר על ידי קובצי ה-Cookie על השימוש שלך ב-Zygo (כולל כתובת ה-IP שלך) עשוי להיות מועבר ל-Google ולאחסן בשרתים בארצות הברית או במדינות אחרות. Google עשויה גם להעביר מידע זה לצדדים שלישיים כאשר הדבר נדרש על פי חוק או כאשר צדדים שלישיים כאלה מעבדים את המידע בשמה של Google.

על ידי שימוש ב-Zygo, אתה מסכים לעיבוד הנתונים עליך על ידי Google באופן ולמטרות המפורטות לעיל. למידע נוסף על האופן שבו Google משתמשת במידע שלך וכיצד לבטל את ההסכמה ל-Google Analytics, בקר במדיניות הפרטיות של Google ובתוסף הדפדפן לביטול הסכמה של Google Analytics.


  1. שיתוף מידע

4.1 ספקי שירות

אנו עשויים להעסיק ספקי שירותים של צד שלישי לביצוע פונקציות בשמנו, כגון אירוח, ניתוח נתונים, תמיכת לקוחות וסיוע שיווקי. לספקי שירותים אלה עשויה להיות גישה למידע האישי שלך אך הם מחויבים לא לחשוף או להשתמש בו לכל מטרה אחרת.


4.2 ספקי שירותי מידע מצטברים ובלתי מזהים

אנו עשויים לשתף מידע מצטבר ולא מזהה על המשתמשים שלנו למטרות אנליטיות ושיווקיות. מידע זה אינו מכיל מידע אישי שיכול לזהות אדם.


4.2עמידה בחוקים ובקשות משפטיות

אנו עשויים לחשוף את המידע האישי שלך אם נדרש לעשות זאת על פי חוק או בתגובה לבקשות תקפות של רשויות ציבוריות (למשל, בית משפט או סוכנות ממשלתית).

  1. שמירת נתונים

אנו נשמור את המידע האישי שלך כל עוד נחוץ כדי למלא את המטרות המפורטות במדיניות פרטיות זו, אלא אם כן נדרשת או מותרת תקופת שמירה ארוכה יותר על פי חוק.


  1. אבטחת מידע

אנו מיישמים אמצעי אבטחה סבירים כדי להגן על סודיות ושלמות המידע האישי שלך. עם זאת, אין שיטת שידור דרך האינטרנט או שיטת אחסון אלקטרוני מאובטחת ב-100%. לכן, בעוד אנו שואפים להגן על המידע האישי שלך, איננו יכולים להבטיח את אבטחתו המוחלטת.

  1. פרטיות ילדים

זיגו אינו מיועד לילדים מתחת לגיל 13. איננו אוספים ביודעין מידע אישי מילדים מתחת לגיל 13. אם נודע לנו שאספנו מידע אישי מילד מתחת לגיל 13 ללא הסכמת ההורים, ננקוט בצעדים למחוק את המידע הזה. אם אתה סבור שייתכן שאספנו מידע אישי מילד מתחת לגיל 13, אנא צור איתנו קשר מיד.


  1. הזכויות שלך

יש לך זכויות מסוימות לגבי המידע האישי שלך. זכויות אלו עשויות לכלול את הזכות לגשת, לתקן או למחוק את המידע האישי שאנו מחזיקים אודותיך. אם ברצונך לממש אחת מהזכויות הללו או שיש לך שאלות כלשהן לגבי המידע האישי שלך, אנא צור איתנו קשר באמצעות פרטי הקשר המופיעים בסוף מדיניות פרטיות זו.


  1. עדכונים למדיניות פרטיות זו

אנו עשויים לעדכן את מדיניות הפרטיות הזו מעת לעת כדי לשקף שינויים בשיטות שלנו או בחוקים החלים. הגרסה המעודכנת תצוין על ידי "תאריך תוקף" מעודכן בתחילת תקנון זה. אנו ממליצים לך לעיין במדיניות פרטיות זו מעת לעת עבור כל שינוי.

  1. קובצי Cookie וטכנולוגיות מעקב

Zygo עשויה להשתמש בעוגיות, משואות אינטרנט וטכנולוגיות מעקב דומות כדי לשפר את חווית המשתמש ולאסוף מידע על אופן השימוש ב-Zygo. טכנולוגיות אלו עשויות לאסוף מידע כגון כתובות IP, סוג דפדפן, מערכת הפעלה והתנהגות גלישה. קובצי Cookie הם קבצים קטנים המאוחסנים במכשיר שלך המאפשרים ל-Zygo לזהות ולזכור מידע מסוים. יש לך אפשרות להשבית קובצי Cookie או להגדיר את הדפדפן שלך להתריע כאשר נעשה שימוש בקובצי Cookie. עם זאת, שים לב שהשבתת העוגיות עשויה להשפיע על הפונקציונליות של Zygo.

  1. קישורים של צד שלישי

Zygo עשויה להכיל קישורים לאתרים או שירותים של צד שלישי שאינם בבעלותנו או בשליטתנו. איננו אחראים לנוהלי הפרטיות או לתוכן של אתרי אינטרנט או שירותים אלה של צד שלישי. אנו ממליצים לך לעיין במדיניות הפרטיות של אותם צדדים שלישיים לפני מסירת מידע אישי או שימוש בשירותיהם.

  1. העברות נתונים בינלאומיות

אם אתה ניגש ל-Zygo מיקום מחוץ לגרמניה, ייתכן שהמידע האישי שלך יועבר ויעובד בגרמניה או מדינות אחרות. על ידי שימוש ב-Zygo ומסירת המידע שלך, אתה מסכים להעברה, עיבוד ואחסון של המידע שלך במיקומים אלה.

  1. חוק חל ויישוב סכסוכים

מדיניות פרטיות זו נשלטת ומתפרשת בהתאם לחוקי ישראל. כל מחלוקת שתתעורר במסגרת או בקשר עם מדיניות פרטיות זו תיפתר באמצעות משא ומתן, ובמידת הצורך, באמצעות בוררות או בבית משפט מוסמך.

  1. זכויות הפרטיות של ישראל

אם אתה תושב ישראל, ייתכן שיש לך זכויות מסוימות על פי חוק הגנת הפרטיות הישראלי לגבי המידע האישי שלך. זכויות אלה עשויות לכלול את הזכות לגשת, לתקן או למחוק את המידע האישי שלך, כמו גם את הזכות לבטל את הסכמתך לפעילויות מסוימות של עיבוד נתונים. כדי לממש את זכויותיך או לברר לגבי המידע האישי שלך, אנא צור איתנו קשר באמצעות פרטי הקשר המופיעים בסוף מדיניות פרטיות זו.


  1. בקרת נתונים

מבקר הנתונים על המידע האישי שנאסף באמצעות זיגו הוא "זיגו אירועים", הממוקם ב"תל אביב". אם יש לך שאלות, חששות או בקשות בנוגע לעיבוד המידע האישי שלך, אנא צור איתנו קשר באמצעות פרטי הקשר המופיעים להלן.

  1. צור קשר

אם יש לך שאלות, חששות או הצעות לגבי מדיניות פרטיות זו או נוהלי הפרטיות שלנו, אנא צור איתנו קשר בכתובת info@zygo-events.com



על ידי השימוש ב-Zygo, אתה מסכים לאיסוף, שימוש וחשיפה של המידע האישי שלך כמתואר במדיניות פרטיות זו.